Tretman elastina i kolagena lica nanozlatom2020-09-24T07:51:12+00:00

Project Description

Tretman elastina i kolagena lica nanozlatom

Zakažite ovaj tretman

Tretman elastina i kolagena lica nanozlatom

Zakažite ovaj tretman

Nanozlato

Tretman elastina i kolagena lica

Zlato se već hiljadama godina vezuje za lepotu, moć i dugovečnost. Još su egipatske kraljice Kleopatra i Nefertiti spavale sa zlatnim maskama, međutim ono što savremena kozmetologija i nauka prepoznaju jeste da je jako važno u kom obliku se zlato primenjuje. U zavisnosti od oblika zlata zavisiće i efekat.

U salonu All about you se za restrukturiranje lica koriste čestice 99,9999% zlata dobijene najsavremenijom nanotehnologijom. Nanočestice zlata su jedini oblik zlata koji može da dospe do dubljih slojeva kože gde pokreće sintezu potpornih struktura. Umrežavanjem nastalih kolagena i elastina koža lica se podiže dajući vidno podmlađen izgled i svežinu. Sa godinama ove potporne strukture kože propadaju uzrokujući opuštanje kože. Primenjenom nanotehnologijom je na neinvazivan i bezbedan način moguće povratiti narušenu strukturu kože.

Tehnika restrukturiranja kože nanozlatom je rezultat razvoja najsavremenije nanotehnologije i kozmetologije, a zasniva se na ubrizgavanju nanočestica zlata pod visokim pritiskom, dermapenom, elektromagnetnim talasima, strujom ili kombinacijom navedenih tehnika. Ubrizgane nanočestice zlata se dalje transportuju u dublje slojeve pokrećući sintezu potpornih struktura elastina i kolagena na potpuno prirodan način. Prirodnim putem se koži vraća jedrina i tonus, dajući podmlađen i osvežen izgled.

0%
POPUSTA

Akcija: Tretman lica BIO preparatima po promotivnoj ceni povodom Dana zaljubljenih

Zakažite tretman lica BIO preparatima sa 20% popusta.

Zakažite odmah