Laserska epilacija diodnim laserom2019-02-02T21:50:08+00:00

Project Description

Laserska epilacija

Zakažite ovaj tretman

Laserska epilacija

Zakažite ovaj tretman

Laserska epilacija nemačkim diodnim laserom

Laserska epilacija u All About You obavlja se najsavremenijim DIODNIM laserom dokazane Nemačke tehnologije. Precizno filtrirana laserska dioda prodire do korena dlake pri tom ne oštećujući kožu, pa je tretman DIODNIM laserom bezbolan i bez posledica.

DIODNI laser omogućava postizanje boljih rezultata većim brojem impulsa manjeg intenziteta, a da pri tom sam tretman nije bolan. Prilikom tretmana DIODNIM laserom postižu se daleko bolji rezultati u odnosu na lasere prethodne generacije.

Diodni laser ALEKSANDRIT filterom može da izvodi epilaciju bez obzira na tip kože ili boju dlake (moguće je raditi i sede i plave dlake), a rezultati su vidljivi već posle drugog ili trećeg tretmana, dok je za dugotrajne rezultate potrebno uraditi 6 do 8 tretmana.

Predlažemo da iskoristite ovu priliku i učinite svoj život lagodnijim. Radimo sa najnovijim laserima Mondo33 DIODE.

Ukoliko želite da saznate više o trajnoj laserskoj epilaciji, u nastavku teksta možete se informisati:

Kako nisu sve dlačice u istoj fazi rasta kada radimo tretmane, potrebno je ponovo uraditi tretman nakon 3-4 nedelje kako bi smo „uhvatili” dlačice koje nisu tokom prvog tretmana bile u fazi aktivnog rasta.

Nakon 6-8 tretmana kod klijenta se primetno smanjuje procenat maljavosti. U zavisnosti od genetskih preispozicija samog klijenta moguće je da je potrebno uraditi i dodatne tretmane.

Nakon završenih svih tretmana, održavanje željenog stanja podrazumeva jedan tretman godišnje.

Pre nego što odlučite da uradite trajnu epilaciju, savetuje se da kratko vreme pre samog tretmana svoju kožu ne izlažete suncu i ne koristite solarijum.

Za diodnu epilaciju nije potrebno da bude bela koža a crna dlaka. Moguće je uspešno otkloniti i svetle i tamne dlake na tamnoj koži.

Četiri nedelje pre početka serije tretmana dlake treba uklanjati isključivo brijanjem, nikako ne treba raditi depilaciju voskom, elekričnim depilatorom ili ih čupati pincetom. Za dodatna pojašnjenja, molimo Vas da nas konsultujete.

Tokom trajanja tretmana ne treba raditi depilacju voskom, električnim depilatorom, elektrolizom.

Malje se isključivo uklanjaju brijačem pošto je njihovo prisustvo neophodno tokom DIODNE epilacije. Savetuje se što manje izbrijavanja u razmaku između tretmana, osim neposredno pre tretmana diodnim laserom, kako bi efekat bio maksimalan.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice vezane za Vas tip kože i dlake, i tretman diodnim laserom predlažemo da se konsultujete sa našim dermatologom.

0%
POPUSTA

Akcija: Tretman lica BIO preparatima po promotivnoj ceni povodom Dana zaljubljenih

Zakažite tretman lica BIO preparatima sa 20% popusta.

Zakažite odmah